in time

Dodatek na gorivo 10%

Dodatek na gorivo se z 1.07.2018 obračunava 10% !

Spoštovani prijatelji in  poslovni partnerji,

ob tej priliki  želimo izkoristiti  priložnost in se vam zahvaliti za sodelovanje in zaupanje, ki nam ga vsakodnevno izkazujete s tem, da nam dovolite, da poskrbimo za prevoz in distribucijo vaših cenjenih pošiljk.

Z odgovornim odnosom do izvedbe nam zaupanih storitev prevozov, želimo zaščititi interese Vas in Vaših partnerjev, katerim dobavljate pošiljke preko naše mreže zbirnih prevozov.
Naše storitve so močno vezane na cene goriva, ki se je v zadnjem času znatno povišala.

Naši spoštovani poslovni partnerji, ki sodelujejo z nami že od samega začetka vedo, da so naše cene od marca 2005 pa do danes nespremenjene. In tako bo tudi ostalo.  Od tedaj do danes se je cena goriva povišala za skoraj 75%.
Edini regulator stabilnosti našega poslovanja, vezan na gibanje cen goriva, je dodatek na gorivo, ki smo ga prvič začeli, po vzoru mnogih evropskih prevoznih in kurirskih podjetij, zaračunavati v decembru 2007.
Dodatek na gorivo smo nazadnje korigirali 7.6.2012, samo
od tedaj do danes se je cena goriva zvišala za 23%.

Tudi v bodoče Vam želimo nemoteno nuditi kvalitetne storitve ki so, kot že omenjeno, vezane na gibanje cen goriva,  zato smo primorani povišati dodatek na gorivo.
Da ne bi preveč obremenili svojih cenjenih poslovnih partnerjev smo se odločili, da dodatek na gorivo povišamo le za 2%, torej z dosedanjih 8% na 10% neto cene prevoza.

10% dodatek na gorivo bomo zaračunavali od 1.7.2018 dalje

Višina dodatka na gorivo bo še nadalje vezana na gibanje cen goriva na našem tržišču in se bo po potrebi korigirala.

Verjamemo, da boste  sprejeli to odločitev z razumevanjem, saj želimo z njo zaščititi tako Vaše kakor tudi naše interese in poslovanje.

Zahvaljujemo se Vam za zaupanje in Vas, v želji po še boljšem sodelovanju lepo pozdravljamo.

in time
in time