sledenje

IN-TIME ZBIRNI PREVOZI

Zbirni prevozi In Time express

 

O NAS


Začetek skupine In Time sega v daljne leto 1991, ko je bilo v Zagrebu ustavljeno prvo podjetje skupine. Na Hrvaškem je podjetje hitro zraslo v eno največjih zasebnih kurirskih služb, zahvaljujoč tudi dejstvu, da je bilo od samega začetka agent ene največjih mednarodnih kurirskih služb TNT Global Express , Logistics & Mail. Hiter razvoj matičnega podjetja je terjal ustanovitev sestrskih podjetij v Sloveniji, BiH in Srbiji.

Podjetje I.T. Transporti je najmlajši član skupine In Time, ustanovljeno v začetku leta 2005.
Svojim cenjenim strankam zagotavljamo vrhunsko opravljene storitve, tako prevozne kot carinske, in to po konkurenčnih cenah. Za to skrbi naša ekipa strokovno usposobljenih in izkušenih sodelavcev.

Skupaj s sestrskimi podjetji v Zagrebu, Sarajevu in Beogradu ter partnerjem v Podgorici smo eden vodilnih ponudnikov zbirnih prevozov na področju teh držav.
V skoraj 20 letnem delovanju smo postavili in dodelali sistem zbirnih prevozov, ki zagotavlja nemoten pretok pošiljk na celem področju našega delovanja.Svoje zadovoljstvo z našimi storitvami potrjuje več tisoč naših dolgoletnih poslovnih partnerjev in vsak dan znova se trudimo, da bodo zadovoljni tudi ostali.

V kolikor potrebujete zbirni prevozi nas čimprej kontaktirajte.

in time
in time