Zbirni prevozi pošiljk – Hrvaška, BIH, Srbija, Črna gora, Makedonija

Naša ekipa je skupaj s sestrskimi podjetji na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini in Srbiji ter z zanesljivim partnerjem v Črni Gori, izpopolnila organizacijo zbirnih prevozov  do nivoja, ki vam zagotavlja strokovno, varno in pravočasno dostavo vaše pošiljke na naslov kupca v katerikoli od naštetih držav.

Hrvaška

Po 20 letih direktne zbirne linije s Hrvaško je In Time  še vedno najbolj zanesljiva izbira, če želite hitro in kakovostno opravljeno prevozno storitev.

Ne glede na to ali gre za izvoz ali uvoz, bo od trenutka prevzema vaše pošiljke do dostave preteklo največ 48 ur, če je pošiljka poslana iz Ljubljane za prejemnika v Zagrebu pa celo manj kot 24 ur.

Seveda s predpostavko, da se pošiljka giblje v okviru sistem In Time od začetka do konca.

Na relaciji Ljubljana – Zagreb – Ljubljana vozimo linijo vsakodnevno.

Na Hrvaškem vam lahko ponudimo tudi distribucijo vaših pošiljk, saj ima In Time poslovalnice v vseh večjih mestih.

Bosna i Hercegovina
V Bosni in Hercegovini je In Time edino kurirsko podjetje, ki ima možnost carinjenja na kamionu, kar bistveno zmanjšuje stroške in pospeši postopek dostave.

In Time je v BiH najmočnejša kurirska služba, tako po številu pošiljk kakor po številu poslovnih partnerjev.

Prav tako vam lahko z zadovoljstvom ponudimo distribucijo vaših pošiljk po celi BiH.

Srbija
In Time vam bo omogočil, da se predstavite kot podjetje, ki skrbi za svoje poslovne partnerje na najboljši možen način. Čeprav se morajo vse zbirne pošiljke v Srbiji razložiti v carinsko skladišče (namembna carinarnica našega zbirnika je Luka Beograd), bo In Time v najkrajšem možnem času izpeljal uvozno carinjenje in dostavil vašo pošiljko prejemniku kjerkoli v Srbiji.

Črna Gora
In Time je prvo kurirsko podjetje, ki nudi redne zbirne cestne linije v Črno Goro  po sistemu od vrat do vrat.